Menü
Ruhajavítás Budapesten. A nadrág felhajtástól a teljes ruha átalakításig. Lila Ruhaszerviz - Budapest XI. Budafoki út 16-18. Telefon: 06 1 361 37 76 / +36 30 624 83 54
Ruhajavítás Budapesten.  A nadrág felhajtástól a teljes ruha átalakításig.

Zseb javítás

Ha nadrágunkban, kabátunkban elszakad, kibomlik a zseb, többféle módszer van, hogy megjavítsuk.

- Ha csak a varrás bomlott meg a zseb szélén, azt vissza tudjuk varrni az eredeti varrásba. Ha bélelt kabátról van szó, olyankor a bélést is meg kell bontani, hogy hozzá lehessen férni a zsebhez.

- Ha a zseb anyag alja kopott el, akkor egyszerűen megoldható úgy, hogy kisebb lesz a zseb annyival, amennyit muszáj elvarrnunk belőle, hogy eltűnjön a sérült része.

- Ha az egész zseb hibás, vagy elvékonyodott az anyaga, érdemes az egész zsebzsákot kicserélni.
Ez elég hosszadalmas művelet. Ilyenkor darabjaira szedjük a zseb részeit, majd annak mintájára kiszabjuk az új zsebzsákot hasonló vagy erősebb anyagból, majd visszaállítjuk eredeti állapotába.

- Ha nem az egész zseb hibás, de nem szeretnénk, hogy kisebb legyen zsebünk, létezik olyan megoldás, hogy a zsebzsák tetejéhez varrunk egy másik anyagot (zsebpótlás), amit akár nagyobbra is szabhatunk, mint az eredeti méret volt.

Ha nadrágunkban oldalt ferde zseb van és esetleg eláll, vagy nem simul ki szépen, le lehet tűzni, vagy teljesen meg lehet szüntetni a zsebet.

Ruhaszerviz

Budapest XI., Budafoki út 16-18. 

Tel: +36 1 361 37 76

       +36 30 624 83 54      


E-mail: info@drruha.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - péntek: 10.00 - 18.00

A vállalkozásunk honlapja csak tájékoztatási célú, adatokat nem kér és nem őriz meg.

Az oldalon található összes tartalom a drruha.hu üzemeltetőjének tulajdona. Felhasználása a tulajdonos írásbeli hozzájárulása nélkül tilos!

Copyright © drruha.hu

Megosztás