Ruhaszerviz

Budapest XI., Budafoki út 16-18. 

Tel: +36 1 361 37 76

       +36 30 624 83 54      


E-mail: info@drruha.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - péntek: 10.00 - 18.00

A vállalkozásunk honlapja csak tájékoztatási célú, adatokat nem kér és nem őriz meg.

Az oldalon található összes tartalom a drruha.hu üzemeltetőjének tulajdona. Felhasználása a tulajdonos írásbeli hozzájárulása nélkül tilos!

Copyright © drruha.hu

Cipzár csere

Ha a kedvenc ruhadarabjában elromlott a cipzár, tudunk rajta segíteni.
Különféle cipzárak léteznek, ezeket a megfelelő eljárással cseréljük. 

- Rejtett cipzár: A rejtett cipzár nagyon szépen mutat,mert a fogai nem látszanak a ruha színén ,csak a húzókája. Speciális technikával történik a bevarrása. A fogak tövében varrjuk, ezért sajnos nem túl tartós, mert a sok le és felhúzástól könnyen sérül, ezért főleg alkalmi szoknyákban, nadrágokban, ruhákban használjuk.

- Fém cipzár: Ezek általában a legerősebb cipzár fajták. Farmerekbe és vastagabb anyagokba használjuk. A cipzár bevarrás módja mindig ugyanolyan, mint ahogy eredetileg volt.

- Műanyag sima cipzár: Vékonyabb ruhaneműkben használjuk. Ennek a bevarrása is ugyanúgy történik, ahogy eredetileg volt.

Kabátok, pulóverek cipzár cseréje: a kabátokba és pulóverekbe nagyfogú műanyag, spirálfogú, vagy fém cipzár kerül.
Hosszú kabátokba és pulóverekbe raknak 2 kocsis cipzárt, aminek az a lényege ,hogy nem csak fentről, hanem alulról is ki lehet nyitni a kabátot, így az ülés közben sem feszül meg.

Ha nadrágunkon, szoknyánkon nincs cipzár(gumis derekú) és ezért nehéz felvenni, ki lehet alakítani a cipzárt oldalt vagy hátul, így könnyebbé válik a felvétel.

A cipzár történetéről itt olvashat.