Menü
Ruhajavítás Budapesten. A nadrág felhajtástól a teljes ruha átalakításig. Lila Ruhaszerviz - Budapest XI. Budafoki út 16-18. Telefon: 06 1 361 37 76 / +36 30 624 83 54
Ruhajavítás Budapesten.  A nadrág felhajtástól a teljes ruha átalakításig.

Ruha szűkítés

Sikeres volt a fogyókúra? Úgy véli divatosabb lenne a nadrág, ha szűkebb lenne? Mi beszűkítjük.

A ruhaszűkítéseknek nagyon sok fajtája létezik. Ha nem több méretnyi a különbség, nagyon szépen megoldható a szűkítés. Ha sokkal nagyobb a ruhadarab, általában csak finomítani lehet a bőségen.

Nadrágok, farmerek szűkítése:

- szár szűkítés: ha túl bő/trapéz/ a nadrág szára és egyenesvonalút szeretnénk belőle,akkor térdtől lefelé a szár külső-belső oldalából egyformán veszünk el, hogy ne csavarodjon a szár egyik irányba se. Amikor csak nagyon keveset kell elszűkíteni, elegendő az egyik oldalból elvenni.

- derék szűkítés: nagyon bő nadrágnál két oldalról veszünk el, ilyenkor a varrást az övbújtató alá rejtjük el.

- derék szűkítés hátul: a hátsó fenékvarrásból is el lehet szűkíteni, csak ha hátul zsebek vannak, vigyáznunk kell, hogy a 2 zseb széle ne kerüljön túl közel egymáshoz.

Szoknya szűkítés:

- két oldalról derékbontás nélkül: a derékpánt alatti résztől szűkítünk csípő aljáig, vagy végig, attól függően, hogy a fazon hogy kívánja.

- derékbontással: ha derékban is bő a szoknya, akkor vagy lebontjuk az egész derékpántot, kivesszük belőle a többletet és visszavarrjuk, vagy az egyszerűbb módszert választjuk, nem bontjuk le az egész derékpántot, csak 2 oldalt kicsit megbontjuk és ott vesszük el a többletet.

-gumi: kis bőségnél megoldás lehet a gumi bevarrása is, ami pár centimétert szépen össze tud húzni, és kényelmes is. Ez kerülhet 2 oldalra, vagy hátulra, vagy teljesen körbe.

Szoknya, nadrág derék felemelés:
Ha túl magas a derékrésze szoknyánknak,nadrágunknak, lebontjuk és kivágunk az ülepmagasságból, majd a derékpánt visszakerül, vagy megszűnik és más módon dolgozzuk el a derékrészt.

Ruhaszerviz

Budapest XI., Budafoki út 16-18. 

Tel: +36 1 361 37 76

       +36 30 624 83 54      


E-mail: info@drruha.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - péntek: 10.00 - 18.00

A vállalkozásunk honlapja csak tájékoztatási célú, adatokat nem kér és nem őriz meg.

Az oldalon található összes tartalom a drruha.hu üzemeltetőjének tulajdona. Felhasználása a tulajdonos írásbeli hozzájárulása nélkül tilos!

Copyright © drruha.hu

Megosztás